هنگامی که برای وبسایت، اپلیکیشن یا هر پلتفرم آنلاین دیگری دنبال پلنهای هاستینگ یا میزبانی میگردید، حتما گزینههای مختلف اعم از هاست اشتراکی، سرور مجازی، سرور اختصاصی و … را بررسی میکنید اما شاید ندانید که کدام مناسبترین گزینه برای شما هستند. در این مقاله، سرور مجازی را بررسی میکنیم و ۶ مزیت سرور مجازی را برای کسبوکار شما بررسی میکنیم.
در حالی که برنامههای میزبانی مختلف را بررسی میکنید، ممکن است با میزبانی VPS یا همان سرور مجازی مواجه شده باشید اما نمیدانستید که آیا برای کسبوکار شما مناسب است یا خیر. به طور کلی، برای اینکه بدانید کدام پلن هاستینگ مناسب برای کسبوکار شما است، لازم است که قبل از هر اقدامی، هدف و نیازهای خود را مشخص کنید تا بتوانید با دید دقیقتری سرویس میزبانی خود را انتخاب کنید.
قبل از بررسی مزایای سرور مجازی برای کسبوکار شما، لازم است بدانیم که سرور مجازی چیست. یک سرور اختصاصی با استفاده از فناوری مجازیساز به چند سرور کوچکتر به نام سرور مجازی تقسیم میشود. VPS یا سرور مجازی، نوعی از خدمات هاستینگ است که بسیاری از ویژگهای آن مانند سرور اختصاصی است و تنها در برخی موارد با آن تفاوت دارد. این نوع راهحل میزبانی مناسب برای افرادی است که هاست اشتراکی برای آنها کافی نیست و نیاز به ارتقای پلن هاست اشتراکی خود دارند.
در سرویس سرور مجازی، شما همچنان با چند سرور مجازی دیگر همسایه خواهید بود، اما این امکان را هم دارید که منابع شما کاملا اختصاصی باشند. به طور خلاصه بخواهیم تعریف سرور مجازی یا VPS را بگوییم، یک سرور فیزیکی را به چندین سرور مجازی تقسیم میکند و هر سرور مجازی دارای منابع اختصاصی خود است و آنها را با هیچکدام از سرورهای موجود در همان سرور فیزیکی اصلی به اشتراک نمیگذارد.
پس از آنکه برای کسبوکار خود پلتفرم آنلاینی راهاندازی کردید، همانطور که آن رشد میکند، باید منابع خود را ارتقا دهید. برخلاف هاست اشتراکی، سرور مجازی یا VPS به شما این امکان را میدهد که به راحتی منابع خود را در صورت نیاز ارتقا دهید. به عبارتی دیگر، دست شما برای ارتقای منابع سرور مجازی نسبت به هاست اشتراکی بازتر است.
بنابراین بهطور مثال، زمانی که حین تبلیغات یا کمپینها، ترافیک سایت افزایش مییابد، میتوانید منابع خود را افزایش دهید و پس از پایان نیز میتوانید دوباره آن را کاهش دهید (به حالت قبل برگردانید).
به طور کلی، سرور مجازی نسبت به سرور اختصاصی ارزانتر است اما هزینه نباید تنها ملاک شما باشد. باتوجه به اینکه سرور اختصاصی یکی از گرانترین راهحلهای میزبانی است اما برخی از کسبوکارها نیازشان تنها با استفاده از این راهحل برطرف میشود. در واقع منظور این است که نیازهای پلتفرم آنلاین شما باید نسبت به دیگر مسائل ازجمله مسائل مالی، ارجحیت داشته باشند.
تاحدودی میتوان گفت که ویژگیهای سرور مجازی و سرور اختصاصی نزدیک بهم هستند ولی باید در نظر داشت که میزبانی اختصاصی یک سرور کامل را در اختیار کاربر قرار میدهد که این موضوع، محدودیتی در رابطه با منابع باقی نمیگذارد.
میزبانی مجازی در مقایسه با هاست اشتراکی امنیت بالاتری را برای شما فراهم میکند. از آنجایی که منابع هر کاربر از دیگر کاربران مجزا است، امنیت بیشتری هم دارد. زیرا راه نفوذی برای ورود و سواستفاده باقی نمیماند.
علاوهبر این، شما میوانید نرمافزارهای متفاوت امنیتی را برای خود کانفیگ کنید تا از سطح امنیت خود را به حداکثر ممکن برسانید.
سرور مجازی یا VPS به شما امکان دسترسی به سطوح بالاتری از فضای ذخیرهسازی و پهنای باند را میدهد که در مقایسه با هاست اشتراکی، به نوبه خود باعث عملکرد بهتر و قابلیت اطمینان بیشتر میشود. همچنین به شما امکان میدهد در مقایسه با هاست اشتراکی فضای بیشتری داشته باشید.
منابع در سرور مجازی میتوانند با توجه به نیاز وبسایت یا هر پلتفرم آنلاین دیگر شما افزایش یابند.
همانطور که وب سایت یا هر پلتفرم آنلاین دیگر شما رشد میکند، ترافیک زیادی در آن دریافت خواهید کرد. بنابراین نیاز خواهید داشت که یک راهحل میزبانی با سرعت بارگذاری بیشتری داشته باشید. با در نظر گرفتن این موضوع، سرور مجازی میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.
از آنجایی که سرور مجازی منابع اختصاصی را برای هر سرور فراهم میکند، این امر میتواند به زمان بارگذاری سریعتر وبسایت شما منجر شود. سرور مجازی از نظر امنیت و عملکرد کلی، هاست اشتراکی را شکست میدهد اما در نهایت باید باتوجه به نیازهایتان بسنجید. علاوهبر این، در سرور مجازی، ترافیک سایتهای دیگر بر آن تأثیر نمیگذارد.
برخی از هاستهای اشتراکی با سیستمعامل و نرمافزارهای مختلف سازگار نیستند. اما با سرور مجازی یا VPS میتوانید هر نرمافزاری را که میخواهید اجرا کنید. این امکان را به شما میدهد تا از بین بهترین گزینههای موجود سیستمعامل مناسب خود را انتخاب کنید.
منبع: global-dms
این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟
امتیاز 5 / 5. تعداد نظرات : 1
اولین نظر را شما ثبت کنید!