دلایل مختلف crash کردن VPS (اشکالات متداول سرور مجازی)
مارس 12, 2023
چگونه احراز هویت دو عاملی را برای SmarterMail فعال کنیم
چگونه احراز هویت دو عاملی را برای SmarterMail فعال کنیم
مارس 14, 2023
تست‌هایی که باید قبل از انتشار صفحه جدید در وبسایت فروشگاهی انجام دهید

تست‌هایی که باید قبل از انتشار صفحه جدید در وبسایت فروشگاهی انجام دهید

تست صفحات جدید وبسایت

در حال حاضر حدود ۱.۲ میلیارد وب سایت وجود دارد و تعداد حدود ۱۲ تا ۲۴ میلیون از آن‌ها وبسایت‌های تجارت الکترونیکی (ecommerce) هستند. وبسایت‌ها تجارت الکترونیک به وبسایت‌هایی می‌گویند که محصول یا خدماتی ارائه می‌دهنده و به وابسته آن دارای درگاه پرداخت هستند. برای اینکه اینگونه سایت‌ها را پس از طراحی بتوانید باموفقیت انتشار دهید، لازم است که مواردی را پیش از انتشار تست کنید. در این مقاله سه موردی که باید قبل از انتشار وبسایت ecommerce هنگام تست صفحات جدید وبسایت انجام دهید را معرفی کرده‌ایم.

چرا باید قبل از انتشار وبسایت ecommerce تست انجام دهید؟

توسعه وب‌سایت‌های ای‌کامرس می‌تواند زمان‌بر باشد، به خصوص اگر محصولات متنوع و زیادی برای ارائه داشته باشید. ممکن است که به این موضوع فکر کرده باشید که تست صفحات جدید وبسایت را انجام ندهید تا بتوانید مقداری در زمان صرفه‌جویی کنید. اما باید آمادگی این را هم داشته باشید که ممکن است پس از انتشار سایت فروشگاهی خود بدون انجام تست، به‌درستی کار نکند و باگ‌های بسیاری که شاید ساده هم به‌نظر برسند مواجه شوید. برخی از مشکلاتی که ممکن است با آن‌ها مواجه شوید عبارتند از:

  • سرعت بارگذاری صفحات: سرعت بارگذاری می‌تواند بین برای کاربران در موقعیت‌های جغرافیایی مختلف، دستگاه‌های متفاوت و نوع اتصال آن‌ها به اینترنت، متفاوت باشد.
  • امنیت پرداخت: از آنجایی که سایت شما به درگاه پرداخت متصل است و کاربران باید اطلاعات حساب‌شان را وارد کنند، امنیت اطلاعات از مسائل بسیار مهم محسوب می‌شود.
  • باگ‌های جدید: باگ‌های جدید حتی در وب سایت‌هایی که مدت‌ها پیش تست و منتشر شده‌اند، می‌توانند هنگام اضافه کردن یک صفحه جدید ظاهر شوند. به همین دلیل است که تست هر صفحه بسیار مهم است.
  • خرابی افزونه‌ها: اگر از افزونه‌ها استفاده می‌کنید، باید به‌طور مداوم آن‌ها را تست کنید تا در صورت بروز مشکل در هرکدام از افزونه‌ها، آسیبی به وبسایت شما نرسد.

۳ تستی که باید قبل از انتشار هر صفحه جدید در وبسایت انجام دهید

صفحات سایت‌های فروشگاهی یا ای‌کامرس از عناصر مختلف زیادی تشکیل شده‌اند از جمله: توضیحات محصول، گزینه‌های سفارشی‌سازی و فیلترها، تصاویر و ویدیوهای محصول، بررسی‌ها و ویدیوهای بررسی و غیره. در ادامه ۳ مورد مهمی که در تست صفحات سایت باید انجام دهید را توضیح داده‌ایم.

مطلب مرتبط  آموزش سئوی یوتیوب - چگونه به رتبه یک یوتیوب برسیم؟

۱. آیا ویدیوهای شما به درستی آپلود شده‌اند؟

92 درصد از کاربران می‌گویند که تصاویر محصولات روی آن‌ها تأثیر می‌گذارد و 64 درصد می‌گویند که تماشای ویدیوی محصول احتمال خرید را برای آن‌ها بسیار افزایش می‌دهد. حتی ویدیوهایی که شامل نقد محصولات می‌شوند، این احتمال را به ۸۴٪ افزایش می‌دهند. البته، افزایش احتمالی ۶۴٪ به ۸۴٪ تنها در صورتی اتفاق می‌افتد که ویدیو به درستی نمایش داده شود. بنابراین در اینجا مواردی است که هنگام انتشار یک ویدیو باید بررسی کنید:

  • آیا آن را با فرمت مناسب آپلود کرده‌اید؟ در صورتی که آپلود ویدیوهای شما به درستی انجام نشده باشد، کاربران نمی‌توانند آن‌ها مشاهده کنند و در نهایت ممکن است برخی از مشتریان خود را از دست بدهید.
  • اگر چند کاربر همزمان ویدیویی را تماشا کنند، صفحه همچنان کار می‌کند؟ توصیه می‌کنیم یک ابزار یا افزونه کش را نصب کنید. ابزار کش، به جای اینکه هر بار یک صفحه HTML را کاملاً جدید دانلود کند، به کاربران نسخه کش شده را نشان می‌دهد.
  • آیا میزان تراکم صحیح است؟ اگر ویدیو به نظر کیفیت پایینی دارد یا صفحه سایت شما را کند می‌کند، ممکن است لازم باشد میزان فشرده‌سازی ویدیوی خود را تنظیم کنید.
  • اگر صفحه محصول شما ویدیویی را نشان می‌دهد که در YouTube میزبانی شده است، مطمئن شوید که تنظیمات حریم خصوصی در YouTube صحیح است. اگر ویدیو روی خصوصی تنظیم شود، در دسترس نخواهد بود.

۲. تغییر نام تجاری (برند) یا فونت شما چگونه بر صفحه سایت تأثیر می‌گذارد؟

تغییر ظاهر وب سایت به طور منظم امری عادی است. در واقع، توصیه می‌شود که دنبال روش‌های جدید برای تعامل و تبدیل بازدیدکنندگان سایت به کاربر یا مشتری وفادار باشید.

اما، به خاطر داشته باشید، هر بار که یک جزء طراحی را در صفحه تغییر می‌دهید، حتی موردی که به اندازه یک فونت بی‌ضرر به نظر می‌رسد، ممکن است باعث بروز مشکل یا خرابی در سایت ای کامرس شما شود. برای مثال:

مطلب مرتبط  هیت مپ (Heatmap) یا نقشه حرارتی سایت چیست؟

تغییرات طرح‌بندی غیرمنتظره بدان معناست که عناصر موجود در صفحه بدون هیچ‌گونه تعاملی از سمت کاربر، تغییر می‌کنند. این برای UX شما بسیار مضر است زیرا می‌تواند کاربران را منحرف کند و باعث شود آنها به طور تصادفی روی بخش اشتباه کلیک کنند. می‌توانید این مشکل را با یک خط CSS حل کنید: font-display: optional. این خط کوچک به مرورگر می‌گوید که در صورت در دسترس نبودن فونت جدید در زمانی که متن نیاز به رندر دارد، از فونت سیستم بازگشتی استفاده کند.

برخی از فونت‌ها به سادگی می‌توانند اشتباه نمایش داده شوند. اگر فونت‌ها به درستی بارگذاری نشده باشند، بلوک‌های خاصی به طور پیش‌فرض به یک فونت معمولی مانند Times New Roman تبدیل می‌شوند. قبل از انتشار، هنگام تست صفحات جدید وبسایت مطمئن شوید که فونت یکسان و خوانا دارد.

وقتی فونتی آماده استفاده نیست، مرورگرهای مختلف رفتار متفاوتی دارند. کروم و فایرفاکس متن را تا ۳ ثانیه پنهان می‌کنند، سپس یک فونت سیستمی را نمایش می‌دهند، در حالی که سافاری متن را تا زمانی که فونت آماده شود مخفی می‌کند. قبل از انتشار سایت خود، فونت صفحات سایت را در چندین مرورگر بررسی کنید.

برخی از فونت‌ها می‌توانند به سرعت بارگذاری صفحات سایت شما آسیب بزنند. سرعت صفحه خود را قبل و بعد از تغییر فونت تست کنید.

۳ تستی که باید قبل از انتشار هر صفحه جدید در وبسایت انجام دهید

۳. وقتی نظرات محصول را اضافه می‌کنید چه مواردی ممکن است خراب شود؟

بسیاری از مشتریان پیش از خرید محصولات یا خدمات، نظرات مشتریان را مطالعه می‌کنند و انتظار آن‌ها این است که نظرات به‌روز و مرتبط باشد تا بتوانند اعتماد کنند. پس برای اینکه مشکلی در نظرات مشتریان وجود نداشته باشد باید موارد زیر را در تست صفحات جدید وبسایت بررسی کنید:

افزودن نظرات به صورت دستی ممکن است باعث نمایش نامناسب آن‌ها شود. پلاگین بررسی معمولا این مشکل را حل می‌کند. همچنین، اضافه کردن آن‌ها به این روش آسان‌تر از نوشتن کد به صورت دستی است.

مطلب مرتبط  آموزش رفع خطاهای گوگل وبمستر تولز

ریدایرکت‌ها می‌توانند بر نمایش نظرات در وبسایت شما تأثیر بگذارند. به عنوان مثال، بررسی‌ها ممکن است در Example.com خوب به نظر برسند. اما اگر ریدایرکتی به Example.com/en دارید، ممکن است برخی از بررسی‌های مبتنی بر افزونه نمایش داده نشوند. اگر این اتفاق افتاد، مطمئن شوید که ریدایرکت‌های شما به صورت دستی اضافه شده است.

جمع‌بندی: تست صفحات جدید وبسایت

هنگامی که صفحات جدیدی به وبسایت فروشگاهی خود اضافه می‌کنید، ممکن است بسیاری از بخش‌ها دچار مشکل شوند. حتی اگر وب سایت خود را به مدت یک سال ترک کنید، باز هم ممکن است سایت شما بهم بریزد. پس باید قبل از انتشار هر صفحه تمامی بخش‌های آن را چک کنید و همچنین اگر سایت خود را برای مدت طولانی رها کرده‌اید، حتما پلاگین‌ها و نرم‌افزارهای آن را بروز کنید. در این مقاله در مورد بخش‌های مهمی که در دید کاربر قرار دارد و باید تست شوند صحبت کرده‌ایم.

برتینا ارائه‌دهنده انواع خدمات میزبانی وب با بالاترین کیفیت، امنیت و آپتایم ۹۹.۹٪ است. تمامی سرویس‌ها هاستینگ برتینا از جمله سرور اختصاصی، دارای پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته است که در صورت بروز هرگونه مشکل می‌توانید در سریع‌ترین زمان ممکن نسبت به حل آن اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانید با شماره ۶۱۰۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا از طریق سایت برتینا با انواع سرویس‌های هاستینگ آشنا شوید.

تبلیغ در گوگل برتینا

این مطلب چقدر برای شما مفید بود؟

امتیاز 5 / 5. تعداد نظرات : 1

اولین نظر را شما ثبت کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.